fbpx
Moderne og bærekraftige kontorlokaler på Grønne Enger

publisert

Pancom Property AS sammen med Porsgrunn Utvikling AS er stolt av å presentere sitt nyeste tilskudd: top moderne kontorlokaler fordelt over tre etasjer, med hele 2800 kvadratmeter BTA. Lyse og moderne kontorlokaler med en kombinasjon av åpent landskap og lukkede kontorplasser gir deg og dine kollegaer en arbeidsplass hvor dere kan trives og skape gode synergier.

Dette bygget vil få alt du trenger for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer effektiv. Fra flotte møterom som passer for alle typer møter og arrangementer, til elbil-ladere som gjør det enkelt for ansatte og besøkende å lade bilen. Kjøkkenområdet og kantinen blir moderne og velutstyrt, og det vil bli enkelt å nyte lunsjen med kollegaene i en avslappet atmosfære. Heisen vil gjøre det enkelt å komme seg opp og ned i bygget, og solcelleanlegget på taket sørger for at strømkostnadene for leietakerne blir holdt lave.

Vi tilbyr totalt 128 kontorplasser, 11 møterom, , 32 kontorer og 11 stillerom, slik at du kan finne den optimale plassen for ditt selskap. Bygget vil være et moderne og stilfullt tilskudd til Porsgrunn med sin flotte fasade og gode parkeringsfasiliteter. Det vil også være et grønt bygg med BREEAM-sertifiseringer, som viser at bygget har høy miljøstandard og oppfyller strenge krav til bærekraftighet.

Se planløsning

Vårt fokus på bærekraft og miljø gjenspeiler seg i alt vi gjør, og vi er stolte av å kunne tilby deg og ditt selskap en arbeidsplass som er både miljøvennlig og effektiv. Våre kontorlokaler er perfekte for bedrifter som ønsker å samarbeide og skape gode resultater sammen.

Er du interessert i å leie et eller flere kontorer i vårt moderne næringsbygg?
Ta kontakt i dag via vårt skjema på nettsiden, og vi vil hjelpe deg med å finne det perfekte kontoret for dine behov.

Flere
Artikler

Før du går.

Vi ser gjerne på løsninger og tilpasninger for din bedrift, slik at det passer virksomheten perfekt!

Ta kontakt