fbpx
Dette kontorbygget vil spare tusenvis av kroner i strømutgifter – takket være solcellene på taket!

publisert

Pancom Property AS sammen med Porsgrunn Utvikling AS er stolt av å presentere sitt nyeste tilskudd: top moderne kontorlokaler fordelt over tre etasjer, med hele 2800 kvadratmeter BTA. Lyse og moderne kontorlokaler med en kombinasjon av åpent landskap og lukkede kontorplasser gir deg og dine kollegaer en arbeidsplass hvor dere kan trives og skape gode synergier.

Pancom Property AS sammen med Porsgrunn Utvikling AS har samarbeidet med Børve Borchsenius Arkitekter AS for å skape et nytt og imponerende kontorbygg på Grønne Enger. Bygget vil få en moderne og elegant fasade som står i stil med de flotte parkeringsfasilitetene og den frodige omgivelsen.

Men dette bygget er ikke bare stilig. Utviklerene har det som en høy prioritet å bygge grønne bygg og det er derfor også miljøvennlig og energieffektivt. Solcelleanlegget på taket sørger for at strømkostnadene for leietakerne holdes lave, og det er elbil-ladere som gjør det enkelt for ansatte og besøkende å lade bilen

På innsiden vil det bli lyse og moderne kontorlokaler med en kombinasjon av åpent landskap og lukkede kontorplasser. Det er enkelt å nyte lunsjen med kollegaene i den velutstyrte kantinen, og heisen gjør det enkelt å komme seg opp og ned i bygget. Alt er tidsriktig og flott, akkurat som du forventer av et moderne kontorbygg.

Vi er stolte av å kunne tilby deg og ditt selskap en arbeidsplass som er både miljøvennlig og effektiv. Våre kontorlokaler er perfekte for bedrifter som ønsker å samarbeide og skape gode resultater sammen.

Er du interessert i å leie et eller flere kontorer i vårt moderne næringsbygg? Ta kontakt i dag via vårt skjema på nettsiden, og vi vil hjelpe deg med å finne det perfekte kontoret for dine behov.

Flere
Artikler

Før du går.

Vi ser gjerne på løsninger og tilpasninger for din bedrift, slik at det passer virksomheten perfekt!

Ta kontakt